Şehit Mehmet Dildari İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmis, basarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: • Öğrencilerimize çağdas bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden baslayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetistirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetistirmek için varız. • Öğrencilerimizi hayata hazırlamak için varız.

Başarılar: Okulumuzun hijyenik koşullarının iyileştirilmesi sayesinde geçtiğimiz yıllarda iki defa Beyaz Bayrak ödülü kazanmıştır. "En güzel Okul Bahçesi" değerlendirmesi sonucu okulumuz 3. olmuştur. Ayrıca iki yıldan beri Beslenme Dostu Okul Projesi faaliyetleri de tüm hızıyla devam etmektedir.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3883292067

WEB - https://sehitmehmetdildarii.meb.k12.tr

Adres - KEMERHİSAR BELDESİ ÇAYIR MAH. NİHAT TİMUR BULVARI BUL. ŞEHIT MEHMET DILDARI ILKOKULU BLOK NO 229 BOR / NİĞDE

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - İLÇE KASABASI

Ulaşım OTOBUSLERLE SAĞLANMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 25 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 9 KM